Galaxy Note 8După ce acum o săptămână am scris că producătorul britanic de accesorii mobile Olixar a lansat huse pentru iPhone 8, iată că aceiași companie a început deja producția de huse pentru Galaxy Note 8. Accesoriile la fel sunt disponibile pentru cumpărătorii din SUA și Marea Britanie, prin intermediul magazinelor Mobile Fun.

Acum husele dezvăluie designul viitorului phablet de la Samsung. Potrivit imaginilor, Galaxy Note 8 va avea un aspect asemănător cu cel al Galaxy S 8, cu Infinity Display. De asemenea, va fi prezent și butonul fizic separat, pentru a apela asistentul vocal Bixby, care se pare că este situat sub butoanele de reglare a volumului, pe partea laterală din stângă a smartphone-ului.

În imaginile cu husele Olixar poate fi văzută camera orizontală dublă, scanerul de amprente și blițul LED dublu între ele. Noile imagini confirmă recenta scurgere de informație publicată de către @OnLeaks pe Twitter.

Se presupune că Galaxy Note 8 va fi echipat cu un ecran de 6,3 inch Super AMOLED și rezoluție QHD+, procesoare Exynos 8895 și Snapdragon 835 (sau o versiune modificată a acestuia) în funcție de zonă, 6 GB de RAM și până la 256 GB de memorie internă.

Potrivit unor zvonuri, Galaxy Note 8 poate fi prezentat la un eveniment care va avea loc în New York, pe 26 august 2017.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.