234ee

În unele automobile moderne sunt integrate sisteme care permit proiectarea informației utile pe parbriz, sau pe un ecran opțional. O astfel de soluție nu distrage atenția șoferului de la drum, și, în același timp, oferă acces la toate datele necesare.

Astfel de sisteme sunt folosite la moment în puține mașini, iar, pentru cei care nu le au, există o opțiune în forma unui accesoriu mic și ieftin, pentru smartphone – Hudway Glass.

Hudway Glass

Inițial, creatorii Hudway Glass au dezvoltat o aplicație care trebuia să proiecteze informațiile pe parbrizul mașinii. Însă, aceasta funcționa doar pe întuneric, sau în condiții meteorologice nefavorabile. Apoi s-a luat decizia de a lansa nu numai softul, dar și un accesoriu special, care ar permite folosirea sa în orice condiții meteorologice, chiar și atunci cînd este soare afară.

234234

Potrivit dezvoltatorilor, Hudway Glass poate fi folosit pentru a afișa diverse informații, de exemplu: viteza curentă, temperatura, etc.

În momentul de față proiectul Hudway Glass strînge fonduri pe Kickstarter. Deja se poate vorbi despre finalizarea cu succes a campaniei, dezvoltatorii au reușit să colecteze mai mult de 500 mii de dolari, din cei 100 de mii necesari. Livrările accesoriului vor începe în luna martie a anului viitor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.