Pe rețeaua socială chineză Weibo au apărut imagini oficiale ale smartphone-ului Huawei P20 Pro. În imagini pot fi văzute parțial fața și spatele telefonului inteligent. Gadgetul a primit un design cu ecran pe întreaga parte frontală. Plasarea senzorilor și a camerei frontale este realizată în stilul iPhone X. Huawei P20 Pro va fi echipat cu un procesor cu inteligență artificială, ceea ce înseamnă că va dispune de funcția de recunoaștere a feței.

Pe spatele dispozitivului se află camera Leica cu trei obiective. Două dintre ele sunt împreună, iar a treia este situată separat. Posibil aceasta se datorează anumitor funcții specifice ale camerei. Există o presupunere că cel de-al treilea modul va dispune de zoom optic 5x.

Huawei-P20

Huawei-P20

Aproape simultan cu teaserele oficiale, au devenit cunoscute și prețurile versiunilor Huawei P20, anunță jurnalistul publicației germane WinFuture, Roland Quandt. Potrivit informațiilor publicate de acesta, Huawei P20 Pro va costa 899 de euro, modelul de bază –  679 de euro, iar Huawei P20 Lite va avea un preț de 369 euro.

Evenimentul dedicat prezentării seriei smartphone-urilor Huawei P20 va avea loc pe 27 martie, în Paris.

Lasă un răspuns