Huawei P20 PROAstăzi, la Paris, Huawei a prezentat noile smartphone-uri de top P20 și P20 Pro, cu prima cameră triplă din lume. De asemenea, a fost demonstrată cea dea treia generație Huawei Porsche Design Mate RS. Toate dispozitivele au primit camere îmbunătățite. Camera triplă Leica din P20 Pro are o rezoluție record pentru camerele mobile.

Compania a pus accentul anume pe funcțiile fotografice a noilor smartphone-uri. În special, au fost menționate funcțiile inovatoare, printre care Master – un asistent foto profesionist cu inteligență artificială și Huawei AIS, o tehnologie inteligentă de stabilizare a imaginii.

Huawei P20 PRO

Modelul P20 Pro este echipat cu o cameră triplă Leica, care constă dintr-un set de senzori: primul RGB de 40 megapixeli, al doilea senzor monocrom de 20 de megapixeli și al treilea de 8 megapixeli cu zoom optic de până la 5X.

Huawei P20 PRO

Diafragma obiectivelor este de f/1,8, f/1,6 și f/2,4. În plus, modelul P20 Pro este echipat cu un obiectiv Leica VARIO-SUMMILUX cu zoom optic 3x. Zoom-ul digital este 5x. Senzorul cu de 1/1,7 inch (aproximativ 7,76 × 5,82 mm) poate realiza fotografii chiar și la lumina foarte slabă, mărind sensibilitatea ISO până la 10 240.

Huawei P20 PRO

Smartphone-ul Huawei P20, la rândul său, a primit o nouă cameră Leica duală, care constă dintr-un modul color de 12 megapixeli (dimensiunea pixelor 1,55 nm) și un modul monocrom de 20 megapixeli.

Huawei P20 PRO

Ambele smartphone-uri sunt echipate cu camere frontale de 24 megapixeli.

Smartphone-urile din seria P20 au primit procesoare Kirin 970, cu modul dedicat pentru calcule neuronale. Acesta se folosește pentru lucrul cu camerele, identifică 19 tipuri de scene și subiecte, selectând parametrii optimi de fotografiere. În camerele smartphone-urilor Huawei a fost realizat un autofocus 4D cu predicție. Camera prezice direcția de mișcare a obiectului, păstrând în același timp focalizarea pe acesta.

De asemenea, a apărut un asistent inteligent de compoziție (AI-Assisted Composition), care oferă recomandări privind compoziția cadrului în timpul filmării portretelor de grup și a peisajelor. Camera suportă înregistrarea video în modul de mișcare lentă, cu o frecvență de 960 de cadre pe secundă.

Huawei P20 PRO

Ambele modele au primit ecrane Huawei FullView cu margini subțiri: P20 – cu diagonală de 5,8 inch și P20 Pro – cu o diagonală de 6,1 inch (2240 ​​× 1080 pixeli). Capacitatea bateriei este de 3400 și 4000 mAh, respectiv.

Huawei Porsche Design Mate RS a primit un ecran AMOLED QHD de 6 inch, precum și un scaner de amprente integrat în ecran. Al doilea senzor de amprentă ocupă locul obișnuit pe panoul din spate. Setul de camere este identic cu cel din P20 Pro. Memoria RAM este de 6 GB, cea internă de 256 sau 512 GB.

Huawei Porsche Design Mate RS

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.