Spre sfârșitul anului și în ajunul sărbătorilor de iarnă, HTC a demonstrat o versiune îmbunătățită a smartphone-ului U11 (lansat în acest an). Modelul cu prefixul „plus” a primit un ecran mai mare cu aproape aceleași dimensiuni ale carcasei, o baterie mai mare și un panou semitransparent pe spate.

HTC U11+ are un ecran de 6 inch cu o rezoluție de 1440 × 2880 pixeli. Gadgetul dispune de un procesor Snapdragon 835 cu 8 nuclee, 4 GB/6 GB de memorie RAM și 64 GB/128 GB de spațiu pentru stocare. Capacitatea bateriei este de 3930 mAh, cu support pentru Qualcomm Quick Charge 3.0.

Ecranul are un raport de aspect de 18:9. Dimensiunile telefonului inteligent s-au schimbat nesemnificativ: smartphone-ul este mai lung cu 5 mm și mai gros cu 0,6 mm. Display-ul  este construit în baza tehnologiei Super LCD 6 și poate rula conținut HDR10.

HTC U11+ este protejat împotriva apei și a prafului (IP68). Este prezentă și tehnologia Edge Sense. Pe panoul din spate se află o cameră de 12 megapixeli, iar pe partea din față – de 8 megapixeli. U11+ rulează Android 8.0 Oreo cu interfața HTC Sense.

Smartphone-ul va fi disponibil în trei culori: Black Ceramic, Amazing Silver și Translucent Black. Cel din urmă într-adevăr este semitransparent, utilizatorul poate vedea ce este în interiorul gadgetului prin carcasa semitransparentă de pe spate.

HTC U11+ va fi vândut în Europa și Asia. Prețul nu a fost anunțat.

Lasă un răspuns