Compania HTS a anuntat in cadrul evenimentului CES 2012, primul Windows Phone al companiei compatibil cu retelele 4G LTE – HTC Titan II.

Smartphone-ul care va fi disponibil in lunile urmatoare, vine cu cel mai mare ecran dintre telefoanele care ruleaza sistemul de operare Windows, o camera digitala de 16 megapixeli si transfer de date la viteza 4G LTE. http://itmoldova.com/

HTC Titan II este echipat cu un ecran super LCD tactil capacitiv cu diagonala de 4,7 inch, ofera acces simplu si rapid la cele mai recente filme si programe TV prin intermediul HTC Watch si acces la jocuri, oriunde s-ar afla, prin intermediul Xbox LIVE.

HTC Titan II are o camera de 16 megapixeli cu obiectiv superangular, autofocus, blit dual LED, funcție de reducere a efectului de ochi rosii, stabilizator de imagine, senzor foto cu iluminare din spate si un buton fizic declanșator. Prin toate aceste atribute, smartphone-ul devine o alternativa viabila pentru camerele digitale compacte. HTC Titan II include o multitudine de functii dezvoltate de HTC pentru o captura mai buna a imaginilor intr-o varietate de conditii. De asemenea, smartphone-ul permite inregistrarea video la calitate HD 720p cu ajutorul camerei foto principale precum si video chat mobil prin intermediul Wi-Fi si al camerei frontale de 1,3 megapixeli.

Accesul la reteaua rapida 4G LTE combinat cu procesorul Qualcomm Snapdragon S2 de 1,5 GHz ii permite telefonului HTC Titan II sa ofere in cele mai bune condiții navigare online, streaming multimedia si download. Acest smartphone vine dotat cu o baterie litiu ion de 1.730 mAh pentru a sustine experienta mobila intr-una dintre cele mai rapide retele 4G LTE.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.