EliteX3_Gallery_Zoom1La începutul acestui an, HP a prezentat smartphone-ul de top Elite X3, cel mai productiv și avansat dispozitiv care rulează Windows 10 Mobile.

Acesta are un ecran AMOLED de 5.96 inch, cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, procesor quad-core Snapdragon 820, 4 GB de RAM și o baterie cu capacitatea de 4150 mAh, scanere de amprente și de iris, difuzoare frontale de la B&O și conector USB Type-C. Există, de asemenea, suport pentru funcția Continuum. Gadgetul corespunde standardului de protecție IP67. O lungă perioadă de timp despre acest smartphone nu a fost nici o veste, însă acum au fost dezvăluite prețul și data lansării pe piață.

Potrivit PhoneArena.com, HP Elite X3 va apărea în vânzare în luna septembrie a acestui an. Aceeași sursă a declarat că în Europa smartphone-ul va costa 699 de euro. Din păcate, HP nu a confirmat oficial și nici nu a negat această informație. Pe site-ul companiei, de asemenea, nu există date cu privire la momentul apariției dispozitivului pe piață și prețul acestuia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.