Miniştrii germani au interzis la iPhone-uriAutorităţile din Germania responsabile cu securitatea informaţiilor se tem că cele două tipuri de telefoane ar putea reprezenta un pericol pentru siguranţa naţională.

Guvernul german le-a cerut miniştrilor să nu mai folosească telefoane iPhone şi BlackBerry. Recomandarea a venit din partea Biroului Federal pentru Securitatea Informaţiei, care a atras atenţia asupra numărului tot mai mare de atacuri cibernetice înregistrate asupra reţelelor germane de telefonie şi internet.

Din acest motiv, agenţia guvernamentală avertizează că smartphone-urile care oferă posibilitatea navigării online şi a transferului de date ar putea fi un pericol pentru siguranţa naţională.

sursa: realitatea.net

2 COMENTARII

  1. […] Guvernul german le-a cerut miniştrilor să renunţe la iPhone-uri şi BlackBerry-ur… Thu Aug 12, 2010 9:38 am Autorităţile din Germania responsabile cu securitatea informaţiilor se tem că cele două tipuri de telefoane ar putea reprezenta un pericol pentru siguranţa naţională. Guvernul german le-a cerut miniştrilor să nu mai folosească telefoane iPhone şi BlackBerry. Recomandarea a venit din partea Biroului Federal pentru Securitatea Informaţiei, care a atras atenţia asupra numărului tot mai mare […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.