34233

Compania MUK Distribution anunță despre lansarea unei noi serii IP PBX UCM6200, de la compania Grandstream. 

Seria Grandstream UCM6200 va înlocui seria anterioară UCM6100 și include toate funcționalitățile acesteia. În calitate de „motor” de telefonie noul produs utilizează Asterisc 13. În plus, a crescut în mod semnificativ posibilitatea de încărcare a sistemului. De exemplu, pentru versiunea mai mică UCM6202, cu două porturi FXO și două porturi FXS, valorile maximale includ posibilitatea de a înregistra până la 800 de utilizatori, până la 50 de apeluri simultane și până la 25 de apeluri WebRTC. Dispozitivul este echipat cu un procesor dual-core tactat la 1 GHz pentru asigurarea funcționării sistemului de procesare a vocii, 1 GB de RAM, 4 GB de memorie NAND Flash, precum și două porturi Gigabit Ethernet cu suport PoE. Modelul mai mare UCM6208 permite efectuarea de până la 100 de apeluri concomitente și până la 50 de apeluri WebRTC.

Noul PBX are o carcasă cu aceiași formă ca și seriile anterioare, și are o interfață web tradițională. Gama include trei modele care diferă după numărul de porturi FXO – 2, 4 și 8, respectiv.

Pentru mai multe informații privind achiziționarea noilor produse, precum și altor echipamente Grandstream, sunați la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail: moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.