Grandstream-HT802

Compania MUK Distribution anunță despre lansarea pe piață a adaptorului dual-port pentru telefoanele analogice, de la compania Grandstream Networks.

Noul adaptor HT802 continuă seria de adaptoare telefonice analogice Grandstream, care dețin poziția de lider în segmentul dat. Acest model cu două porturi se caracterizează prin simplitate și ușurința de utilizare, are un design compact și elegant, precum și oferă funcționalități VoIP pe telefoanele analogice pentru uz casnic și corporativ.

Pe lângă cele menționate, HT802 este echipat cu specificatii avansate de securitate. Adaptorul suportă până la două profile SIP, prin intermediul a două porturi FXS și unul de 10/100 Mbit/s. Dispozitivul asigură o conferință trilaterală, fax T.38 over IP, un certificat unic de securitate pentru fiecare dispozitiv, o gamă largă de formate de numere de identificare a apelantului, precum și multe alte funcții avansate de telefonie.

Mai multe informații referitoare la achiziționarea produsului dat, precum și a altor echipamente Grandstream, le puteți obtine la numărul de telefon +373-677-00-611 sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.