daydream

După prezentarea smartphone-urilor Pixel, Google a demonstrat casca de realitate virtuală Daydream, routerul Google Wi-Fi, Chromecast Ultra și versiunea finală a Google Home.

Smartphone-urile Pixel sunt primele care suportă sistemul VR Daydream. Prețul căștii Daydream este de 79 de dolari. Casca va fi universală, pentru majoritatea smartphone-urilor, precum Google Cardboard. Gestionarea interfeței realității virtuale va fi posibilă datorită unui controller special.

chromecast-ultra

Chromecast Ultra este noul player al companiei americane. Acesta suportă redarea video în format 4K, este de 1,8 ori mai rapid decât predecesorul său și este dotat cu port Ethernet, iar la televizor acesta se conectează prin HDMI. Prețul acestuia este de 69 de dolari.

google-wifi-2

Compania a prezentat și un nou router Wi-Fi. Gadgetul poate fi utilizat într-o matrice din mai multe routere în întreaga casă, pentru o acoperire uniformă a rețelei Wi-Fi. Costul unui dispozitiv este de 129 de dolari, iar un set din trei routere va costa 299 de dolari.

google-hub

Compania a dezvăluit versiunea finală a dispozitivului inteligent pentru casă – Google Hub. În acesta este integrat asistentul vocal Google Assistant, cu care puteți comunica ca și cu o persoană vie. Asistentul poate fi întrebat despre o rețetă, poate traduce o frază, aprinde lumina, rula muzica și multe altele.

În casă pot fi instalate mai multe Google Hub, pentru a putea interacționa cu acestea în orice odaie. De asemenea, trebuie remarcat că Hub poate fi integrat și cu alte servicii și dispozitive ale companiei. Dezvoltatorii terți la fel pot lansa aplicațiile lor. Dacă aveți, de exemplu, un Chromecas, atunci, folosind Hub, puteți controla televizorul, rula un clip de pe YouTube, filme, emisiuni TV, etc. Prețul unui Google Hub este de 129 de dolari.

Lasă un răspuns