GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, lansează cele mai noi plăci de bază Mini-ITX ce suportă procesoarele Intel® Core™ din a 3-a generație. GIGABYTE Z77N-WIFI și GIGABYTE H77N-WIFI integrează multiple posibilități de conectivitate cum ar fi Intel® Wireless Display 2.0, Dual HDMI și Dual Gigabit LAN, devenind astfel alegerea ideală pentru orice sistem home theater, digital entertainment sau portabil de gaming.

“Filosofia din spatele acestor plăci de bază Mini-ITX este de a crea cea mai conectată digital placă de bază posibilă,” a comentat Tim Handley, Deputy Director al Motherboard Marketing la GIGABYTE. “Punând laolaltă Intel Wireless Display cu Dual HDMI și LAN, am setat un nou benchmark pentru construirea de sisteme flexibile, cu conectivitate mare dar în același timp compacte.”

Plăcile de bază GIGABYTE Z77N-WIFI și H77N-WIFI

Măsurând doar 17cmpe 17cm, plăcile de bază GIGABYTE Z77N-WIFI și H77N-WIFI în format Mini-ITX combină o gamă de opțiuni de conectivitate cum ar fi Dual HDMI și Dual Gigabit LAN, plus un modul onboard WiFi/Bluetooth 4.0 ce suportă de asemenea tehnologia nouă și inovatoare Intel® Wireless Display 2.0.

Caracteristici

  • Chipset Intel® Z77 și H77 cu suport pentru a 3-a generație de procesoare Intel® Core™
  • IEEE 802.11b/g/n WiFi onboard
  • Bluetooth 4.0 cu suport pentru echipamente Bluetooth Low Energy (BLI)
  • Intel® Wireless Display 2.0
  • Dual Gigabit LAN (inclusiv suport pentru Teaming)
  • porturi Dual HDMI 1.4

 

 

 

 

Puteți afla specificații detaliate și informații despre GIGABYTE Z77N-WIFI și GIGABYTE H77N-WIFI aici și aici.

 Intel® Wireless Display 2.0

Intel® WiDi este o tehnologie nouă ce permite utilizatorilor să partajeze wireless conținut ce este afișat pe monitorul PC către un display sau HDTV compatibil *. Astfel nu numai că este eliminată necesitatea de a folosi cabluri, dar se permite afișarea cu ușurință a clipurilor sau filmelor pe un ecran din altă cameră.

Tehnologia Intel® Wireless Display 2.0 suportă rezoluții de până la 1080p ceea ce înseamnă că nu se va face nici un compromis asupra calității imaginii, în timp ce HDCP 2.0 și sunetul surround 5.1 asigură audio de calitate excelentă.

Exemple de scenarii Digital Home

 

Trimiterea de conținut HD de la un PC office către living room

Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 Mini-ITX este ideală pentru a construi un PC de Home Office, studio sau pentru acasă prin conectarea de monitoare dual HD prin HDMI. Configurația Dual LAN poate fi folosită pentru a conecta atât Internetul broadband cât și un NAS, în timp ce Intel® WiDi onboard poate fi folosit pentru a transmite conținut HD către un TV din living room. Notă: partea audio vine dinspre TV prin AV center sau difuzoarele TV-ului.

Home Theater PC

Un PC construit cu o placă de bază GIGABYTE 7 Mini-ITX reprezintă suplimentul ideal pentru orice configurație Home Theater, afișând conținut media pe un HD TV având un display suplimentar de control ce permite utilizatorilor să monitorizeze, să administreze și să redea conținut media stocat sau de pe internet. PC-ul poate fi de asemenea conectat la Internet broadband, acționând ca un access point WiFi. HD TV-uri suplimentare pot recepționa conținut prin Intel® WiDi în altă cameră cum ar fi dormitor sau bucătărie.

 Un PC compact pentru gaming

Plăcile de bază GIGABYTE 7 Mini-ITX reprezintă de asemenea platforma perfectă pentru a construi un PC portabil pentru gaming. Cu un procesor Intel® i7 Core™ și grafica Intel® HD4000 sau chiar cu o placă video dedicată, constructorii de PC DIY vor fi impresionați de câtă performanță brută pentru gaming se poate “îndesa” într-o carcasă Mini-ITX. Considerați Z77N-WiFi ca fiind startul ideal pentru viitorul PC pentru LAN Party.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.