GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă azi lista de produse pentru Computex 2012, ce va include o gamă largă de design-uri pentru plăci de bază noi şi interesante, cât şi o privire exclusivă la o nouă tehnologie GIGABYTE atât de secretă încât nu vă putem spune despre ea până nu începe show-ul.

Computex 2012 vă oferă un preview al viitoarelor plăci de bază din seria GIGABYTE 7 ce vor beneficia de tehnologia Thunderbolt™. Prin suportul pentru conectivitate simultană pentru echipamente multiple folosind un flux de date bi-direcţional excepţional de 10Gbps, plăcile de bază GIGABYTE Thunderbolt™ vor permite ca PC-urile desktop să evolueze către noi nivele de conectivitate flexibilă şi de mare performanţă.

GIGABYTE va face demonstraţii cu cele mai noi plăci de bază din seria 7, cu suport pentru cea mai nouă generaţie – a 3-a – de procesoare Intel® Core™, având caracteristici unice cum ar fi GIGABYTE All Digital Power şi GIGABYTE UEFI DualBIOS™ cu interfaţa grafică revoluţionară GIGABYTE 3D BIOS™. Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 include cele mai noi modele ale seriei de plăci de bază pentru gaming extrem G1.Killer: G1.Sniper 3 şi G1.Sniper M3 în format compact Micro-ATX.

Noile plăci de bază pe platformă X79S vor fi de asemenea prezentate la Computex 2012. Bazate pe chipset-ul Intel® C606 şi oferind suport pentru procesoarele Intel® Xeon, folosind memorii ECC şi hard disk-uri Serial Attached SCSI, plăcile de bază GIGABYTE X79S reprezintă platforma ideală pentru workstation-uri ce necesită stocare de clasă enterprise, fiabilitate şi putere de lucru.

Plăcile de bază dotate cu cele mai noi carduri de expansiune PCIe GIGABYTE Dual Band Wi-Fi şi Bluetooth 4.0 vor fi de asemenea prezentate, demonstrând cum GIGABYTE extinde rolul PC-ului desktop pentru a deveni nodul central al unui mediu sigur de tip home cloud.

Platforma mult aşteptată AMD Virgo va debuta la Computex 2012, cu demonstraţii ale plăcilor de bază GIGABYTE motorizate de viitorul chipset A85X şi folosind APU-urile AMD A10 (codename Trinity) ce utilizează noul socket FM2.

Pentru a vedea în acţiune noile plăci de bază GIGABYTE din acest an, vizitaţi GIGABYTE la Computex 2012 Hall 1, Booth D0002.

GIGABYTE Technology Co. Ltd., cu sediul în Taipei, Taiwan, este un brand global de renume cunoscut în industria IT, având angajaţi şi canale de distribuţie în 24 de ţări din întreaga lume. Fondată în 1986, GIGABYTE a pornit ca o echipă de cercetare şi dezvoltare şi de atunci este in topul pieţei de plăci de bază. Pe lângă plăci de bază şi plăci video, GIGABYTE îşi extinde portofoliul de produse cu notebook-uri şi PC-uri desktop, aparatură pentru digital home entertainment, servere de reţea, comunicaţii, telefoane mobile şi alte aparate portabile, deservind astfel fiecare fiecare faţetă a vieţii oamenilor atât acasă cât şi la muncă. În fiecare zi, conceptul “Upgrade Your Life” al GIGABYTE oferă cele mai inovatoare design-uri cât şi servicii de o calitate impecabilă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.