Gear FitConcomitent cu Galaxy S5, compania coreeană a mai prezentat ieri, încă o dată, ceasurile inteligente Gear 2 și Gear 2 Neo. A mai fost anunțat și un dispozitiv nou – brățară inteligentă Gear Fit.

După cum au menționat cei de la Samsung, acesta este primul dispozitiv din lume care folosește un ecran curbat Super AMOLED. Diagonala ecranului este de 1.84 inch, rezoluția – 432×128 pixeli (244 ppi).

Brățară este destinată, în primul rînd, pasionaților de fitness și ai modului activ de viată. Ca şi Galaxy S5, dispozitivul este dotat cu un sensor pentru monitorizarea ritmului cardiac. În plus, dispozitivul dispune de accelerometru, giroscop și modul Bluetooth 4.0, pentru a comunica cu smartphone-ul.

Gear Fit 2 Gear Fit 3 234

Capacitatea bateriei este de 210 mAh şi oferă de la trei, pînă la șapte zile de autonomie. Timpul dat depinde de modul și intensitatea utilizării dispozitivului. Accesoriul nu doar că este capabil să numere batăile inimii dar şi să calculeze distanţa parcursă, caloriile arse şi pe lîngă acestea, să afișeze diverse informații primite de la smartphone: apelurile primite, e-mailuri, mesaje text, notificările aplicațiilor. Cu ajutorul lui poate fi controlat playerul muzical și notate careva activitaţi în calendar. Mai mult decît atît, Gear Fit dispune și de un cronometru.

5612345 457567

Precum și ceasurile Gear, gadgetul rulează Tizen OS. Greutatea brățării este de numai 27 de grame, dimensiunile – 23×57×12 mm. Modelul corespunde standardului de protecție IP67, nu se teme de umiditate și praf.

Gear Fit va apărea în vînzare în luna aprilie, preţul nu a fost anunţat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.