Galaxy S8 ActivSamsung a anunțat oficial un nou smartphone indestructibil – Galaxy S8 Active. Dispozitivul a primit o construcție îmbunătățită în comparație cu originalul Galaxy S8. Carcasa robustă este rezistentă la șocuri (corespunde standardului militar MIL-STD-810G), este protejată de apă și praf (IP68), și dispune de o margine metalică și o bară de protecție. Galaxy S8 Active poate cădea fără urmări de la o înălțime de până la 1,5 m pe o suprafață plană și poate fi utilizat sub apă.

O altă trăsătură distinctivă a lui Galaxy S8 Active, față de versiunea originală, este ecranul – acesta nu este curbat, dar este plat și are un strat special protector. Matricea, diagonala și rezoluția au rămas aceleași – Super AMOLED, 5.8 inch, 2K Quad HD (2960×1440 pixeli) și 18,5:9. În calitate de sticlă de protecție este utilizată Gorilla Glass 5.

Din punct de vedere tehnic, versiunea securizată a lui Galaxy S8 nu diferită cu nimic de versiunea originală. Acesta la fel utilizează procesorul Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB de RAM, 64 GB de memorie pentru stocare, o cameră principală de 12 megapixeli (Pixel Dual, diafragma f/1.7) și una frontală de 8 megapixeli (autofocus, diafragma f/1.7). Capacitatea bateriei a crescut de la 3000 la 4000 mAh.

Galaxy S8 Active este primul smartphone care suportă noua tehnologie 5G Evolution, pe lângă standardele HD Voice și 4G LTE (VoLTE). 5G Evolution este o rețea ultra rapidă în Indianapolis și în unele regiuni din Austin, de la operatorul AT&T, care oferă o viteză mult mai mare. Până la sfârșitul anului 2017 este planificată extinderea rețelei 5G Evolution în mai mult de 20 de zone ale țării, precum și în orașe noi: Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Nashville și San Francisco.

Noul model de top Samsung Galaxy S8 Active rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat, cu propria interfață Samsung Experience 8.1. Smartphone-ul va fi disponibil în magazine începând cu 11 august, în două culori: Meteor Gray și Titanium Gold. Prețul oficial al lui Galaxy S8 Active este de aproximativ 850 de dolari. La început, dispozitivul va fi disponibil exclusiv pentru operatorul AT&T. Precomenzile vor putea fi făcute începând cu 8 august.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.