Samsung Display a publicat pe canalul său oficial de YouTube o serie de video-uri dedicate noului ecran AMOLED. Reprezentanții companiei povestesc despre noua generație de matrice Samsung, care practic nu are margini.

În ciuda faptului că video-ul nu face referire la Galaxy S8, smartphone-ul prezentat este foarte similar cu modelul de top 2017 de la Samsung. Noul ecran AMOLED oferă o calitate excepțională a imaginii, o gamă mare de culori, precum și structură emițătoare de lumină și luminozitate reglabilă a unei anumite culori. Noile tehnologii Samsung sunt incluse într-un panou subțire și consumă foarte puțină energie. De asemenea, producătorul coreean afirmă că noul ecran redă niște culori mult mai naturale.

În ceea ce privește dispozitivul din video, atunci este copia ultimelor imagini spion cu designul lui Galaxy S8. Smartphone-ul este subțire, iar ecranul aproape că nu are margini. De asemenea, gadgetul nu are butonul Home. Este posibil că Samsung a creat un prototip exclusiv pentru anunțarea noii tehnologii AMOLED. Dar, cu siguranță, nu poate fi negat faptul că astfel de ecran va primi și viitorul model de top al companiei.

Potrivit ultimelor informații, Galaxy S8 va fi dotat cu display de 5,7 inch. Modelul mai mare – Galaxy S8 Plus – va primi un ecran cu o diagonală de 6,2 inch și o cameră dublă. Ecranul va fi îndoit la marginile laterale. Prezentarea oficială este așteptată la MWC 2017.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.