După cum anunță o publicație din Coreea de Sud, Samsung a aprobat deja designul smartphone-ului Galaxy S10 și S10 Plus, care vor fi prezentate în primul trimestru al anului 2019. Sursele spun că, la exterior, noile gadgeturi nu se vor schimba radical.

Zvonurile precum că S10 va primi un ecran flexibil nu au fost confirmate. Ca și mai înainte, acesta va fi un Infinity Display, cu un raport de aspect de 18,5:9 și de 5.8 inch, pentru Galaxy S10 și 6,3 inch, pentru Galaxy S10 Plus.

Se așteaptă că ambele dispozitive vor fi echipate camere frontale 3D, dezvoltate de compania israeliană Mantis Vision cu suport hardware al tehnologiei de recunoaștere a feței. De producere sa va ocupa o companie locală Woodgate. O altă inovație va fi lipsa unui scaner de amprente pe spatele smartphone-ului. Se presupune că acesta va fi integrat sub ecran. Acum compania ia în calcul soluțiile de la Qualcomm și Synaptics, iar Aegis Tech din Taiwan se va ocupa de furnizarea componentelor necesare.

Potrivit zvonurilor, Galaxy S10 și S10 Plus vor fi echipate cu procesoare Exynos 9820, care debutează în Galaxy Note 9, în acest an. Pe unele piețe, smartphone-urile vor fi comercializate cu procesoare Snapdragon 855. Producția ecranelor Infinity Display va începe în noiembrie, dar telefoanele inteligente vor fi prezentate la expoziția MWC, din februarie 2019.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.