Galaxy S10La un eveniment special, în San Francisco, Samsung a prezentat câteva smartphone-uri de top: Galaxy S10, Galaxy S10+ în carcasa din ceramica și cu 1 TB de memorie, Galaxy S10e compact și smartphone-ul pliabil Galaxy Fold, care a fost demonstrat la o altă prezentare cu câteva luni în urmă.

Principalele inovații: ecran mare, numit de Samsung imersiv, camere cu funcții intelectuale și încărcarea inversă fără fir.

În ecranele modelelor Galaxy S10 și S10+ au fost integrate scanere de amprente cu ultrasunete. Compania susține că scanerul citește contururile tridimensionale ale pielii. Din acest motiv, protecția va fi mai sigură.

La crearea dispozitivelor a fost utilizata inteligența artificială, care a optimizat procesul și a făcut posibilă obținerea autonomiei de 24 de ore.

În plus, gadgeturile Samsung s-au învățat să împartă energia cu dispozitive care acceptă standardul de încărcare fără fir Qi. Un smartphone poate simultan să se încarce pe sine dar și să încarce alt dispozitiv fiind conectat la un încărcător obișnuit.

Galaxy S10e

Galaxy S10e a primit display Dynamic AMOLED de 5,8 inch (toate cele trei smartphone-uri au ecrane Dynamic AMOLED cu certificare HDR10+) fără margini curbe și cu o rezoluție de 2280/1080 pixeli.

Camera din spate este formată dintr-un modul dual de 12 și 16 megapixeli cu stabilizare optică și o diafragmă variabilă F1.5/F2.4. Camera cu unghi larg are o diafragma F2.2 (123°). Există un zoom optic de 0,5 și unul digital de până la 8X. Camera pentru selfie este formată dintr-un singur modul foto de 10 MP cu autofocalizare și diafragmă F1.9.

Aplicația pentru camere a devenit mult mai inteligentă datorită tehnologiilor de inteligență artificială și, prin urmare, va putea selecta automat setările necesare pentru o anumită scenă din cadru.

Bateria are o capacitate de 3100 mAh. Senzorul de amprentă este încorporat în butonul de blocare de pe fața laterală. Smartphone-ul va primi CPU Exynos 9820 Octa sau Qualcomm Snapdragon 855 (în functie de regiune), GPU Mali-G76 MP12 sau Adreno 640, 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, cu posibilitatea de a o extinde cu carduri de memorie microSD. Prețul recomandat este 780 de euro.

Galaxy S10e

Galaxy S10

Galaxy S10 obișnuit va primi un ecran cu diagonala de 6,1 inch (Dynamic AMOLED) cu marginile curbate și o rezoluție de 3040×1440 pixeli (550 ppi). Pe panoul din spate se află o cameră triplă cu stabilizare optică: 12 MP, 16 MP, senzor la 12 MP cu zoom dublu. Același set este utilizat și pentru Galaxy S10+. Pe partea din față a ecranului este o singură cameră de 10 MP. Procesorul este la fel CPU Exynos 9820 Octa sau Qualcomm Snapdragon 855.

Capacitatea bateriei smartphone-ului este de 3400 mAh. S10 va fi disponibil într-o singură versiune cu 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, prețul recomandat este de 930 de euro.

Galaxy S10

Galaxy S10+

Galaxy S10+ are un display de 6,4 inch (Dynamic AMOLED) cu o rezoluție de 3040×1440 pixeli, o cameră triplă principală și o cameră dublă pentru selfie. Aceasta din urmă va fi situată în partea de sus a ecranului și va fi ascunsă sub o linie neagră cu notificări.

Galaxy S10+

Capacitatea bateriei va fi de 4100 mAh. Smartphone-ul va fi vândut cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie pentru stocare, precum și cu 12 GB de RAM și 1 TB de memorie internă. CPU-ul instalat este Exynos 9820 Octa sau Qualcomm Snapdragon 855, GPU Mali-G76 MP12 / Adreno 640. Prețul recomandat spre vânzare este de 1050 euro.

Galaxy S10+

Galaxy S10 5G

Nu au lipsit de la prezentare și tehnologiile de comunicare din a cincea generație. Acest smartphone are cel mai mare ecran din istoria seriei – 6,7 inch, cameră 3D pentru fotografierea imaginilor 3D, precum și o baterie de 4500 mAh. Smartphone-ul are 1 TB de memorie internă, dar suportă și cardurile de memorie de până la 512 GB. CPU-ul utilizat este Exynos 9820 Octa sau Qualcomm Snapdragon 855, GPU Mali-G76 MP12 / Adreno 640.

Galaxy S10 5G Galaxy S10 5G

Galaxy Fold

Samsung și-a prezentat și smartphone-ul său pliabil, cu un ecran de 7,3 inch. S-a spus că acest dispozitiv este premium, cu un ecran Infinity Flex Display proiectat pentru utilizatorii care ar dori să știe de ce sunt capabile dispozitive din această clasă. Compania a lansat primul prototip al unui ecran flexibil în 2011 și de atunci a mers spre anunțul lui Galaxy Fold drept produs comercial.

Galaxy Fold

Ecranul nu este doar flexibil, ci poate fi îndoit. În special în aceste scopuri, a fost creat un strat de polimer și un ecran, care este aproape de două ori mai subțire decât cele standard. Astfel ecranul va fi nu numai flexibil, dar rezistent și durabil.

Galaxy Fold

Deschiderea ușoară a smarphone-ului este realizată printr-un mecanism de articulație. Modulul din interiorul casetei protejează partea internă a ecranului.

Galaxy Fold Galaxy Fold

Când trebuie să suni, este suficientă o mică parte a ecranului (în starea pliată), iar prin extinderea smartphone-ului putem mări imaginile și putem folosi modul multi-ferestre. Pot fi deschise trei ferestre în același timp.

Când deschideți și închideți smartphone-ul, aplicațiile active sunt afișate automat pe ecranul cu care lucrează utilizatorul.

Galaxy Fold

Galaxy Fold este echipat cu un procesor AP chipset, 12 GB de RAM și cu un sistem sofisticat de alimentare cu două baterii. Gadgetul este echipat cu o matrice Dynamic AMOLED, difuzoare stereo și șase camere: trei dintre ele sunt situate pe spate, două în interior și alta în față.

Smartphone-ul va apărea pe piață începând cu 26 aprilie la un preț de 1980 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.