Aseară, în New York, Samsung și-a prezentat noul smartphone de top Galaxy Note 9. Aproape toate scurgerile de informații anterioare despre dispozitiv au fost confirmate, inclusiv stylus-ul mai funcțional.

S Pen poate acum recunoaște 4096 de grade de presare și înclinare. Bluetooth-ul încorporat vă permite să gestionați de la distanță smartphone-ul. De exemplu, prin apăsarea butonului stylus-ului puteți face o fotografie, apăsând dublu veți porni camera frontală, iar la ținerea apăsată a butonului puteți activa pauza pe YouTube.

Galaxy Note 9

Note 9 a primit un display AMOLED de 6,4 inch cu rezoluție de 2960×1440 pixeli și cameră duală de 12 megapixeli cu stabilizare optică și zoom 2x. Este implementată recunoașterea avansată a scenelor, înregistrarea video lentă cu o frecvență de 960 de cadre pe secundă, sunt prezente difuzoarele stereo AKG, încărcarea rapidă fără fir și asistentul virtual Bixby.

Cititorul de amprente este situat pe partea din spate, sub cameră. Gadgetul este dotat cu procesorul Exynos 9810 cu 8 nuclee (Snapdragon 845 în alte regiuni) și cu o baterie de 4000 mAh. În smartphone este realizată răcirea cu un substrat de carbon pentru a evita supraîncălzirea și creșterea semnificativă a productivității.

Acum, pentru a folosi Galaxy Note 9 în calitate de mini-computer, nu este nevoie de o stație de andocare DeX. Este suficient să conectați direct dispozitivul la monitor prin HDMI. Acesta, de asemenea, suportă conexiunea mouse-ului și a tastaturii, iar ecranul smartphone-ului în acest mod poate fi utilizat în calitate de touchpad.

În vânzare vor fi disponibile Galaxy Note 9 de culoare negru, maro și albastru. Culoarea stylus-ului va corespunde culorii carcasei și numai versiunea albastră a S Pen va fi de culoare galbenă. Dimensiunile carcasei sunt 162×76×8,8 mm, iar greutatea – 201 grame. Este anunțată și protecția conform standardului IP68.

Lasă un răspuns