Galaxy Note 7

Samsung a prezentat astăzi, în cadrul unui eveniment din New York, noul său smartphone de top Galaxy Note 7.

Dispozitivul va apărea în vânzare pe 19 august și până la acea dată se poate face o precomandă. Note 7 va costa aproximativ 800 de dolari. După specificații acesta diferă puțin de S7 sau S7 Edge, iar diagonala ecranului este de 5,7 inch.

Galaxy Note 7 2

Galaxy Note 7 este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 (pe piața din SUA) sau Exynos (pe alte piețe). Memoria RAM este de 4 GB, și nu 6 GB cum se zvonea anterior. De asemenea, smartphone-ul a primit o camera de 12 megapixeli, protecție împotriva umidității (IP68), 64 GB de memorie internă și o baterie cu capacitatea de 3500 mAh.

Rezoluția ecranului curbat este de 2560×1440 pixeli și este protejat de sticla Gorilla Glass 5. În comparație cu Note 5, dispozitivul este cu 2.2 mm mai subțire. În loc de conectorul microUSB este prezent USB Type-C, cu suport al încărcării rapide.

Punctul forte al dispozitivului este scanerul de iris, care înlocuiește procesul de autentificare cu parola. Un astfel de scaner poate fi văzut în Lumia 950 și în unele laptopuri care rulează Windows. Dar Samsung a subliniat că pentru a aduce sistemul la o funcționare ideală a avut nevoie de cinci ani. În plus, scanerul vă permite să creați foldere ascunse, accesibile numai proprietarului.

Galaxy Note 7 5

Galaxy Note 7 6

Galaxy Note 7 4

Stylus-ul activ S Pen este, de asemenea, rezistent la umezeală, acesta poate fi utilizat și sub apă. Stylus-ul a fost îmbunătățit fiind acum mai sensibil, cu noi funcții.

Galaxy Note 7 10

Galaxy Note 7 7

Galaxy Note 7 8

Galaxy Note 7 9

Schimbările au afectat și interfața care a devenit mai curată și mai spațioasă. Galaxy Note 7 va rula Android 6.0 Marshmallow, însă mai târziu Samsung va lansa un update la 7.0 Nougat. În unele regiuni, la procurarea smartphone-ului, puteți primi gratuit o brățară Gear Fit 2, sau un card de memorie de 256 GB.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.