Anul trecut, una dintre cele mai triste soarte pe piața mobilă a avut-o Samsung Galaxy Note 7, care după numeroase cazuri de aprindere spontană a dus l-a stoparea producerii și vânzării smartphone-ului de top.

Compania coreeană a lansat propria anchetă pentru a afla care a fost motivul. Luna trecută, rezultatele testelor au fost trimise organelor de control, iar acum mass-media coreeană scrie că producătorul se pregătește să anunțe publicului datele anchetei. În acest moment, adevărul este păstrat strict confidențial, iar cu raportul dat sunt familiarizați doar câțiva angajați. Lucrările de pregătire se fac cu scopul prezentării rezultatelor, până la sfârșitul lunii ianuarie. Evident, publicarea lor ar fi un pas important spre restaurarea reputației brandului în ajunul lansării lui Galaxy S8, precum și încrederea în sine, înainte de producția în masă a noului model de top.

Potrivit zvonurilor, lansarea smartphone-ului S8 va avea loc la MWC 2017 în februarie, dar tot mai multe surse anunță că aceasta se poate amâna pentru luna aprilie, scrie Sammobile.com.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.