galaxy-note-7

Astăzi deja am anunțat despre faptul că Samsung stopează vânzările globale a phabletei Galaxy Note 7. Recent a fost publicat un alt anunț, mai puțin așteptat. Samsung renunță complet la Galaxy Note 7 și închide producerea smartphone-ului.

După o perioadă lungă de chin cu schimbarea dispozitivelor, Samsung a decis ”să omoare” phableta de top Galaxy Note 7. Vânzările s-au oprit, precum și producerea. Coreenii au decis pur și simplu să renunțe la gadgetul cu probleme, păstrând în același timp reputația. Astfel de incidente în industria de telefonie mobilă au fost foarte puține. Se pare că Galaxy Note 7 nu a avut probleme numai cu bateria. Se presupune că și în construcția dispozitivului sunt unele probleme serioase, sau Samsung a hotărât că decizia dată îi va costa mai puțin.

Proprietarii de Galaxy Note 7 sunt rugați să oprească gadgeturile și să le întoarcă la magazine, unde pot fi înlocuite cu un alt model sau să obțină banii. Nu se cunoaște câte smartphone-uri Note 7 s-au vândut în total și câte au fost produse. Este evident că situația dată va genera un colaps financiar pentru Samsung. Capitalizarea de piață a scăzut, dar ce va fi în continuare – putem doar ghici. Soarta seriei Galaxy Note, de asemenea, este necunoscută.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.