Galaxy Note 5

În cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked, care a avut loc de curind în New York, compania coreană a prezentat oficial phableta Galaxy Note 5 și smartphone-ul curbat Galaxy Edge S6 Plus. De asemenea, a fost anunțat un nou ceas inteligent Gear S2.

Galaxy Note 5 este lipsit de slotul pentru carduri de memorie și de bateria detașabilă, iar Galaxy Edge S6 Plus este curbat pe ambele părți laterale și a primit un ecran mai mare.

După cum și era de așteptat, în Galaxy Note 5 predomină elemente de design de la Galaxy S6: în carcasă este mai mult metal și sticlă, în loc de plastic și piele artificială, precum în modelul precedent Note.

Galaxy Note 5 6

Galaxy Note 5 5

Galaxy Note 5 7

Galaxy Note 5 4

Galaxy Note 5 3

Galaxy Note 5 2

Galaxy Note 5 8

Cele mai multe din zvonuri au fost confirmate. Diagonala ecranului Super AMOLED din Galaxy Note 5 este de 5,7 inch, iar rezoluția acestuia este de 1440×2560 pixeli. Camera principală este de 16 megapixeli, iar cea frontală de 5 megapixeli. Noul Note are la bază un procesor octa-core, precum în Galaxy S6, 4 GB de RAM și o baterie de 3000 mAh. Desigur, stylus-ul este prezent. Pe piața vor fi disponibile modele cu 32 si 64 GB de spațiu pentru stocare.

Galaxy Edge S6 Plus, de asemenea, are un ecran cu o diagonală de 5,7 inch și o rezoluție de 1440×2560 pixeli. Aceste cifre au crescut în mod semnificativ în comparație cu modelul precedent. O trăsătură distinctivă este marginea curbă a ecranului din ambele părți.

Galaxy Edge S6 Plus 2

Galaxy Edge S6 Plus 3

Galaxy Edge S6 Plus 4

Galaxy Edge S6 Plus 5

În smartphone-ul curbat este instalat procesorul din Galaxy S6 – Exynos 7420, 4 GB de RAM și o cameră de 16 megapixeli. Bateria nu este detașabilă, dar, în comparație cu S6 Edge, capacitatea bateriei a crescut la 3.000 mAh.

Pe marginea curbată a dispozitivului, pe lîngă iconița People Edge, cu cele mai recente contacte, a apărut iconița Apps Edge, care oferă acces rapid la aplicații. Cu un swipe pe ea se deschid ultimele aplicații rulate recent.

Galaxy Edge S6 Plus

Galaxy Edge S6 Plus 7

Galaxy Edge S6 Plus 6

Galaxy Edge S6 Plus 8

Galaxy Edge S6 Plus 9

Ambele modele pot în timp real difuza video, de pe cameră, pe YouTube. Se anunță suport pentru rezoluția 1080p, la 60 de cadre pe secundă.

Precum și Galaxy Note 5, smartphone-ul cu ecran curbat va fi disponibil în versiuni cu o capacitate de stocare de 32 GB și 64 GB,  în culori negru și auriu. Azi deja este posibil de făcut precomandă, iar din 21 august acestea vor apărea în vînzare în SUA.

La sfîrșitul prezentării reprezentanții Samsung au demonstrat noul ceas inteligent Gear S2, dar fără multe detalii. Anunțul de bază al dispozitivului va avea loc la expoziția IFA din Berlin, la 3 septembrie.

gear

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.