n2
Primii cumpărători a lui Galaxy Note 4 s-au plîns de construcția incorectă a smartphone-ului. Între ecran și marginea de metal a dispozitivului există un spațiu gol, în care încape o carte de vizită.

Servicul de presă al companiei Samsung a făcut o declarație oficială în acest sens. Samsung scrie :

Acest neajuns nu afectează funcționalitatea sau calitatea lui Galaxy Note 4. Noi asigurăm clienții noștri că toate exemplarele de Galaxy Note 4 respectă standardele noastre stricte de producție și de control al calității.

După cum se poate observa, Samsung este conștientă de imperfecțiunile smartphone-ului său, dar se pare că acest neajuns se încadrează în standardele de calitate stricte ale companiei. Cel mai probabil, proprietarii de Galaxy Note 4 nu vor putea înlocui sau repara gratuit aceste dispozitive.

În manualul lui Galaxy Note 4 este menționat acest spatiu gol, din jurul ecranului. Acolo se spune că acesta este prevăzut de tehnologia de producție și în timp se poate mari ușor. Probabil, el este necesar în cazul cînd smartphone-ul cade jos, ca marginea din metal să nu deterioreze sticla ecranului. La Galaxy Alpha, cu un design asemănător, această crăpătură nu există.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.