n_11142Samsung a prezentat astăzi, în cadrul evenimentului Samsung Unpacked, mai multe dispozitive noi: Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge cu ecran curbat, casca de realitate virtuala Gear VR și ceasul inteligent Gear S, cu sistemul de oparare Tizen. 

Samsung Galaxy Note 4 la exterior seamănă mult cu predecesorul său.

Note 4 

Note 4 2

Note 4 3

Reprezentanții companiei au explicat în detaliu punctele forte ale lui Galaxy Note 4. Dispozitivul a primit o carcasă metalică care este disponibilă în culorile clasice alb, negru, auriu și roz (Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink). Samsung a actualizat interfața lui Note 4. Sunt prezente un widget semitransparent și un ecran de blocare dinamic.

Compania pune accentul pe calitatea înaltă a ecranului și reproducerea excelentă a culorilor. Dimensiunea ecranului este 5,7 inch, iar rezoluția – QHD. Treptat aceasta devine un standard pentru modelele performante ale dispozitivelor mobile. Sensibilitatea ecranului s-a dublat comparativ cu Note 3, ce a crescut și eficiența functionării stylus-ului. Acesta poate funcționa precum un mouse de calculator. A fost îmbunătățită și funcția multitasking.

Note 4 a primit un modul foto principal de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optic, precum și o cameră frontală de 3,7 megapixeli. De asemenea, s-a gasit loc și pentru senzorul de măsurare a rismului cardiac. 

Autonomia dispozitivului: bateria se încărcă la 50% în doar 30 de minute, în comparație cu 55 minute la Note 3. Capacitatea bateriei este de 3220 mAh.

Note 4 4Pe carcasa gadgetului sunt situate trei microfoane noi. Reprezentanții Samsung susțin că Note 4 va fi un instrument perfect pentru jurnaliștii care înregistrează un  interviu în medii zgomotoase.

Note 4  va fi lansat în două versiuni (configurarea va depinde de regiunea unde va fi comercializat): cu procesor quad-core Snapdragon 805 (2,7 GHz) sau Exynos 5433 (1,9 GHz). Ambele modele vor avea un slot pentru carduri de memorie microSD (pînă la 64GB), 3 GB RAM și o capacitate de stocare internă de 32 GB. Prețul și data de lansare vor fi anunțate mai tîrziu.

Samsung Galaxy Note 4 va apărea în vînzare în luna octombrie.

Note Edge

Galaxy Note Edge este o versiune specială a lui Note 4. Reprezentanții companiei spun că acesta nu numai e frumos, dar și practic.

Ecranul curbat este utilizat pentru notificările importante chiar și atunci cînd capacul carcasei este închis. În plus, utilizatorii pot vizualiza notificarile în timp ce vizioneaza un film sau lucrează cu alte aplicații. Restul specificatiilor au rămas aceleași.

Note111

Note 32423

Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil în două culori: negru și alb. Acesta va apărea în magazine în cîteva țări, pînă la sfîrșitul anului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.