Dupa cum se si astepta, Samsung a adus la expozitia IFA camera foto ce ruleaza Android 4.1. Dispozitivul a fost numit simplu – Camera Galaxy. Gadgetul este echipat cu un senzor CMOS de 16 megapixeli cu BSI si zoom optic 21x.

Samsung Galaxy Camera a primit exact acelasi procesor quad-core, care este instalat in smartphone-ul Galaxy S III. Printre alte specificatii pot fi remarcate: ecranul de 4.8 inch cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, 8 GB de memorie interna, un slot pentru carduri de memorie microSD, conector HDMI, suport GPS si GLONASS.

Galaxy Camera este echipata cu module Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si 3G sau LTE (in functie de zona de distributie). Cei drept de sunat cu ajutorul camerei nu va fi posibil, modulul wireless este utilizat doar pentru a accesa internetul. Camera ofera oportunitati ample pentru editarea imaginilor, postarea lor pe retelele sociale sau pe serviciile de stocare in „nori”. Pe fonul caracteristicilor impresionante este suspicioasa capacitatea bateriei de doar 1650 mAh.

Dimensiunile Samsung Galaxy Camera sunt de 129 х 71 х 19,1 mm, greutatea – 305 g. Vinzarile camerei foto vor incepe in trimestrul IV. Compania coreeana nu a specificat pretul dispozitivului, dar potrivit expertilor, Galaxy Camera va fi disponibila pentru aproximativ 500 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.