Steve Jobs a avut şi eşecuri, însă majoritatea gadgeturilor pe care le-a lansat au avut un succes fenomenal la public.

Iată care sunt cele mai de succes produse care au fost lansate sub domnia lui Steve Jobs la Apple.

Apple I (1976)

Au fost produse 200 de bucăţi şi se estimează că mai există în jur de 50 de exemplare. În noiembrie 2009, produsul cu numărul de serie 82 a fost listat pe eBay, iar licitaţia a început de la 50.000 de dolari. La sfârşitul anului trecut, acelaşi computer a fost vândut la o casă de licitaţie londonează pentru suma de 178.000 de dolari.

Apple II (1977)

A fost unul dintre cele mai de succes computere personale în anii’80. A fost fabricat până în 1993 şi au fost vândute în jur de 6 milioane de exemplare. A avut parte de o promovare agresivă în instituţiile de învăţământ, unde se ofereau reduceri de preţ consistente.

iMac (1998)

După reîntoarcea la Apple, Steve Jobs lansează seria de desktop-uri iMac. Acestea gadgeturi aveau să anunţe relansarea Apple. Evident, în stilul său caracteristic, spunea că ce lansează el e extraordinar şi nemaiîntilnit pe piaţă.

iPod (2001)

Până în septembrie 2009, s-au vândut mai bine de 220 de milioane de playere muzicale portabile. De-a lungul anilor au fost lansate mai multe modele şi au devenit din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic.

iPhone (2007)

Unul dintre cele mai de succes gadgeturi din lume şi reprezentativ pe piaţa de telefoane inteligente. Apple a introdus sistemul de aplicaţii App Store, prin care iPhone beneficiază de o multime de aplicaţii, de la sisteme GPS sau jocuri, pină la programe editare a fotografiilor.

iPad (2010)

Tableta de la Apple a revoluţionat cu adevărat lumea gadgeturilor. După ce a fost lansată, toţi marii producători de computere au anunţat că au în plan ceva similar.

Istoria lansărilor 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.