Compania Garmin și-a extins seria de ceasuri inteligente Fenix 5, lansând trei modele noi: Fenix 5, Fenix ​​5X și 5S.

Diagonala ecranului noilor ceasuri este de 1,6 inch – 2 inch. Acestea sunt cu aproximativ 0,5 inch mai mici în decât dispozitivele anterioare din seria Fenix ​​3.

Noile ceasuri inteligente Garmin Fenix ​​5 pot monitoriza activitatea fizică de zi cu zi a utilizatorului. Modulul GPS încorporat vă permite să stabiliți ruta care urmează a fi parcursă. Cu toate acestea, GPS-ul activat reduce semnificativ autonomia ceasului de la 8-14 zile la 13-24 ore. Ceasul a primit o carcasă rezistentă la scufundări la adâncimi de maxim 100 de metri. Împreună cu ceasul se propune utilizarea aplicației Connect IQ.

După s-a menționat și mai sus, inginerii Garmin au reușit să reducă dimensiunea (și greutatea) ceasurilor din noua generație. Fenix 5 are un diametru de 47 mm și include funcția de urmărire a ritmului cardiac, precum și modelul mai mare Fenix ​​3HR. Separat pot fi procurate curele din piele, metal sau silicon. Modelul Fenix ​​5S este mai compact și are un diametru de 42 mm. Utilizatorii pot alege sticla de protecție obișnuită, sau o versiune îmbunătățită cu sticlă de safir.

Modelul Fenix ​​5X este cel mai mare, cu un diametru de 51 mm. Această versiune este echipată cu funcții suplimentare cartografice, care nu sunt disponibile în celelalte două modele. Aici sticla de safir este inclusă în configurația de bază.

Noile ceasuri inteligente Garmin Fenix 5 vor apărea în vânzare până la sfârșitul trimestrului curent. Prețul modelelor Fenix ​5 și Fenix ​​5S cu sticlă obișnuită este de 600 de dolari. Fenix 5S ​​cu sticlă de safir și Fenix ​​5X vor costa 700 de dolari.

Lasă un răspuns