Andy Rubin, fostul ideolog principal al sistemului de operare Android, a prezentat primul său smartphone. Modelul va primi câteva accesorii care se conectează la gadget cu ajutorul unui conector magnetic pe spate. Carcasa nu este fabricată din aluminiu, dar din titan și ceramică.

Ecranul este practic fără margini, în partea partea de sus acesta înconjoară camera frontală. Display-ul de 5,7 inch are o rezoluție de 2560×1312 pixeli și un raport de aspect 19:10. Componentele smarphone-ului corespund modelelor de top ale anului 2017: Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB de RAM și 128 GB de stocare internă. Dispozitivul are o baterie cu capacitatea de 3040 mAh.

Modulul foto principal este alcătuit din două camere de 13 megapixeli, una dintre care înregistrează alb-negru – un astfel de sistem este utilizat în Huawei P10. Camera frontală are o rezoluție de 8 Mp. Scanerul de amprente este plasat pe partea din spate.

Printre accesoriile disponibile se numără o cameră de 360 de grade, care se montează pe partea de sus și poate înregistra video în format 4K, la 30 de cadre pe secundă. În set cu smartphone-ul aceasta va costa 50 de dolari, iar dacă se procură separat – 199 de dolari.

Essential Phone are un preț care începe de la 699 dolari și este disponibil pentru precomandă în Statele Unite.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.