EMC-Unity

Compania MUK Distribution anunță despre lansarea unei noi familii de sisteme de stocare EMC Unity, care va simplifica și moderniza centrele de date.

Noile sisteme au completat portofoliul produselor All-Flash EMC, oferind soluții accesibile pentru stocarea de date și a fișierelor, în întreprinderile mici și mijlocii. EMC Unity suportă gestionarea proactivă și monitorizarea de tip cloud, dintr-o interfață modernă HTML5. În plus, acesta susține integrarea cu ecosistemele VMware și Microsoft, pentru administrarea prin intermediul unor sisteme terțe de management. Noile funcționalități Proactive Assist îi oferă departamentului IT controlul, vizualizarea și administrarea automată a sistemelor de stocare Unity. Datele serviciului Unity sunt, de asemenea, accesibile prin intermediul noului sistem online EMC MyService360, care le oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu a stării mediilor EMC în timp real. Acest serviciu oferă și o analiză de stare a firmware-lor produselor EMC, a stării conexiunii și a indicatorilor de stocare, și a activității serviciilor și multe altele.

Noile sisteme au o creștere de performanță de trei ori față de generația anterioară EMC VNX. Unity poate asigura o performanță de până la 300 de mii IOPS. Sistemele oferă o serie de funcții de nivel corporativ: arhitectura cu două controlere active, suport pentru blocuri, fișiere și VVol, replicare sincron/asincron, criptare integrată la nivelul controlerului, un nou sistem de fișiere scalabil, integrare cu VMware VASA 2.0, VAAI, interfața REST-API pentru automatizare și DevOps, gestionarea integrată a copiilor de date (Integrated Copy Data Management) cu EMC iCDM, precum și curățarea de fondal a celulelor memoriei flash fără a sacrifica performanța.

Sistemele Unity au fost dezvoltate cu accent pe flexibilitatea maximă și suportă mai multe opțiuni de implementare decât ofertele competitive. Pe lângă indicatorul impresionant IOPS, soluția poate crește capacitatea pâna la 3 PB. Sistemul de stocare nou suportă mai multe tipuri de configurații. Sistemele Unity pot fi disponibile în calitate de masive speciale, care lucrează complet pe memorii flash și care pot fi utilizate atât în companii mici cât și în centre mari de date. De asemenea, sistemul este propus și în configurație hibrid. Software-ul UnityVSA oferă posibilități extinse de stocare a fișierelor și blocurilor, iar mijloacele de control ale stocării pot fi implementate ca un dispozitiv virtual. În plus, este posibilă o configurare convergentă VCE Vblock și a sistemului VxBlock 350.

Pentru a achiziționa noile sisteme de stocare, precum și alte soluții EMC, puteți suna la numărul de telefon +373-677-00-611, sau scrie la e-mailul moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.