s1

Jurnaliștii și spectatorii care au urmărit prezentarea companiei Sony din această dimineaţă au fost surprinşi. La expozitia E3 compania japoneză a demonstrat în sfîrșit PlayStation 4 care s-a dovedit a fi extrem de asemănătoare la exterior cu Microsoft Xbox One.

s2s8

Vînzările consolei Sony vor începe cu o lună mai tîrziu decît a adversarului – în luna decembrie 2013. Însă, consolă va costa 399 de euro, cu 100 de euro mai puțin decît Xbox One. În plus, PlayStation 4 nu va avea nevoie de o conexiune obligatorie la Internet, iar cu jocurile achiziționate poti face orice – schimba, vinde, sau dona fără careva restricții.

s7s4

Avantajele consolei includ și abilitatea de a rula jocurile vechi ale generațiilor anterioare PlayStation. Cu toate acestea, acest lucru poate fi realizat numai prin serviciul Gaikai și nu înainte de anul 2014. Acum, pentru PlayStation 4 se dezvoltă peste 140 de jocuri, dintre care aproximativ 100 vor fi gata în primul an după lansarea consolei.

s6s5

Cei de la Sony au menţionat și caracteristicile tehnice ale consolei. PlayStation 4 este echipat cu un hard disk de 500 GB, procesor 8-core AMD Juagar, 8 GB de memorie RAM și o placă grafică AMD Radeon din generația următoare. Consola a primit două porturi USB 3.0, Bluetooth 2.1, port Ethernet și conector AUX.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.