Compania Samsung a transmis jurnalistilor invitaţii la prezentarea noului Galaxy. Evenimentul va avea loc la Londra, pe 3 mai.

Printre primii care au publicat invitatia a fost site-ul Tweakers.net. „Vino şi intilneste noul Galaxy”, – s-a declarat în invitatie. Majoritatea site-urilor sunt de parere ca la eveniment va fi prezentat anume Galaxy S III, care va deveni noul smartphone de top al sud-coreenilor.

In invitatie (cu care puteti face cunostinta aici) este mentionat si faptul ca transmisiunea in direct a evenimentului o vom avea pe pagina oficiala Samsung de pe reteaua sociala Facebook. Prezentarea va incepe la ora 19:00 la Londra.

Din zvonurile de pina acum reiese ca Samsung Galaxy S3 va avea un ecran cu rezoluție HD, o cameră foto de 12 megapixeli, un procesor quad-core de 1,6 GHz. De asemenea, zona de touch va fi mult mai puternică și mai rezistentă, folosind în premieră un nou model de sticlă, iar carcasa va fi din ceramică.

Galaxy S III va fi succesorul smartphone-urilor Galaxy S şi Galaxy S II, care au fost lansate in 2010 şi 2011, respectiv. In primele 10 luni au fost vindute 20 de milioane de unităţi Galaxy S II. Smartphone-ul Galaxy S, în decembrie 2010 a fost recunoscut ca cel mai popular smartphone bazat pe Android. Iar terminalul Galaxy S II a pimit Oscarul industriei mobile – „Best Smartphone 2012”, la Global Mobile Awards 2012.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.