Compania DJI a prezentat o nouă dronă din seria Phantom – modelul Phantom 4 Advanced. Dacă Phantom 4 avea o cameră cu senzor 1/2,3″, cu rezoluție de 12 megapixeli, atunci noua dronă va primi un senzor CMOS de 1″ și 20 megapixeli.

De asemenea, camera folosește acum un obturator mecanic în loc de cel electronic și poate înregistra video în format 4K, cu o frecvență de 60 de cadre pe secundă.

Phantom 4 Advanced a primit 128 GB de memorie internă, în loc de 64 GB în Phantom 4 și a crescut timpul zborului de la 28 la 30 de minute.

Quadrocopter-ul este echipat cu cinci senzori de orientare (care vă permit să utilizați funcțiile versiunii mai scumpe ale Phantom 4 Pro), sistem de evitare a obstacolelor, receptoare GPS și GLONASS. De asemenea, drona este echipată cu telemetre cu ultrasunete.

Noul produs va fi disponibil în două versiuni: Advanced și Advanced +. Cea din urmă are ecran de 5,5 inch 1080p, cu o luminozitate mai mare de două ori față de smartphone-uri. Prețul dronelor este de 1349 și 1649 dolari, respectiv. Dispozitivele vor apărea în vânzare la sfârșitul lunii aprilie.

Lasă un răspuns