DJI Mavic Air DJI a prezentat noua dronă compactă Mavic Air. Modelul este situat între Mavic Pro și Spark, combinând cei mai bun din cele două. Gadgetul este echipat cu un senzor CMOS 1/2.3″, cu obiectiv f/2.8 de 24 mm și stabilizare în 3 axe. Camera poate face fotografii la o rezoluție de 12 megapixeli și înregistrează video 4K/30p, cu un bitrate de 100 Mbps.

DJI Mavic Air

Mavic Air poate fi pliată pentru transportare ca și Mavic Pro. Modelul este cu 41% mai ușor decât fratele mai mare și cântărește 430g, în loc de 734 de grame. Când este pliat dispozitivul este foarte compact și ocupă chiar mai puțin spațiu decât micul DJI Spark.

Împreună cu drona se livrează și o consolă pliabilă, care oferă transmisiuni în direct la rezoluție 1080p.

În ciuda faptului că este compactă, Mavic Air poate zbura cu o viteză de până la 68 km/h în modul Sport, funcționa în condiții de vânturi puternice de până la 36 km/h, zbura până la o înălțime de 5 km și la o distanță de 2,5 km. Aceasta se poate afla în aer timp de 21 de minute. Pentru comparație, Mavic Pro poate zbura 27 de minute, iar Spark – 16 minute.

DJI promite un control îmbunătățit cu ajutorul gesturilor, un nou sistem de zbor autonom FlightAutonomy 2.0, un sistem de evitare a obstacolelor cu 7 camere și o funcție ActiveTrack, care urmărește simultan până la 16 obiecte.

SmartCature permite controlul dronei cu ajutorul mâinilor. Dispozitivul înțelege gesturile de la o distanță de până la 6 metri.

În plus, DJI Mavic Air a primit 8 GB de memorie internă (pentru prima dată în dronele DJI), suport pentru cartele de memorie microSD și port USB-C.

Astfel arata fotografiile făcute cu noua drona:

DJI Mavic Air este deja disponibilă la precomandă. Există modele de culoare albă, roșie și neagră. Prețul gadgetului este de 799 dolari. Începutul vânzărilor este programat pentru 28 ianuarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.