Milioane de cuparatori ai iPhone 5 in weekend au testat smartphone-ul si citiva din acestea au ramas nemultumiti de cumparatura. Una dintre cele mai frecvente plangeri este greutatea redusa a dispozitivului. Va amintim ca iPhone 5 cintareste aproximativ 110 de grame, cu 30 de grame mai putin decit iPhone 4S. Cumparatorii sustin ca acesta nu este „solid”.

Prea usor, seamana cu o jucarie, absolut neimpresionant, cel mai rau telefonul din lume. Acestea sunt doar citeva dintre comentariile lasate pe Twitter de catre utilizatori. Cumparatorii au numit realizarile ingineresti ale dezvoltatorilor iPhone 5 ca „principalele dezavantaje ale modelului”, scrie Gizmodo.

In plus o alta problema, carcasa iPhone 5 se zgirie cu usurinta. Unii utilizatori sustin ca carcasa smartphone-ului tocmai cumparat a fost deteriorata inainte sa fi fost scos din cutie. Potrivit acestora, partea din spate a suprafetei de metal este zgiriata sau uzata la aceste exemplare. Se presupune ca este un defect din fabrica si nu este clar numarul acestora.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.