EOS 5D Mark IVCompania Canon a prezentat astăzi noul său DSLR – EOS 5D Mark IV. 

Camera are un senzor CMOS de 30 megapixeli, cu tehnologia Dual Pixel Auto Focus și ISO de la 50 până la 102 400. Aparatul foto poate înregistra video 4K cu o frecvență de până la 30 de cadre pe secundă, FullHD – până la 60 de cadre/s și HD – până la 120 de cadre/s.

Camera este echipată cu un ecran LCD tactil de 3,2 inch, cu o rezoluție de 1,62 milioane de pixeli. Procesorul DIGIC 6+ permite efectuarea a 7 cadre/s, oferind un flux echivalent cu 210 megapixeli pe secundă.
EOS 5D Mark IV 5

Gadgetul dispune de un sistem de autofocus cu 61 de puncte, de la Canon EOS-1D X Mark II. Există și un senzor de 150 000 pixeli RGB+IR care poate detecta fețele oamenilor, pâlpâirea luminilor fluorescente și recunoaște în mod inteligent scenele.

Pe lingă acestea, EOS 5D Mark IV a primit un regim special de înregistrare RAW de 60 megapixeli, unde sunt afișate datele din două matrice de pixeli Dual Pixel AF. Acesta  vă permite să ajustați claritatea, să suprimați efectul de orbire, etc.

EOS 5D Mark IV 2 EOS 5D Mark IV 3

Aparatul foto Canon EOS 5D Mark IV a mai primit module GPS, Wi-Fi și NFC. Dispozitivul va fi accesibil la începutul lunii septembrie la un preț de 3499 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.