1234232

Compania OhMiBod adus la expoziția CES 2014 lenjeria neobișnuită – blueMotion, cu un aparat de masaj integrat. Aceasta poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone sau tabletă care rulează Android sau iOS. Potrivit fondatorului companiei, dispozitivul va permite îndrăgostiților, care se află departe unul de altul, să interacționeze la distanță, nu doar emoțional, ci și fizic.

Pentru a utiliza blueMotion este necesară o melodie sau alte sunete, cu ajutorul cărora se genereaza miscările dispozitivului, iar utilizatorul care se află la distanță poate regla volumul și alți parametri, anunță Daily Mail. În vînzare gadgetul va apărea în luna martie 2014, la un preț de 130 de dolari.

Ar trebui remarcat faptul că un dispozitiv similar a fost prezentat în primavara anului 2013 de către compania Durex. Iar în luna aprilie a fost anunțată gama de lenjerie Fundawear, echipată cu vibratoare mici. Acestea la fel pot fi administrate de la distanță prin intermediul internetului, folosind o aplicație pentru iPhone.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.