BlackBerry Passport Silver Edition

Compania BlackBerry a anunțat smartphone-ul BlackBerry Passport Silver Edition, o modificare a modelului Passport, care a debutat în toamna anului trecut.

BlackBerry Passport Silver Edition 2

Caracteristica principală a dispozitivului este ecranul pătrat: diagonala acestuia este de 4.5 inch, rezoluția 1440×1440 pixeli, densitatea pixelilor – 453 ppi. Datorită formei sale neobișnuite, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji față de schimbarea orientării dispozitivului, orizontal sau vertical. În plus, forma pătrată este mai potrivită pentru lucrul cu documentele, foile de calcul și paginile web, în comparație cu forma dreptunghiulară.

Sub ecran gadgetul are o tastatură QWERTY standard, în trei rânduri și suport pentru gesturi peste butoane. Glisînd cu degetul pe ecran puteți naviga prin documente sau browser. Modelul Passport Silver Edition are o margine din oțel inoxidabil.

Smartphone-ul dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, tactat la 2,2 GHz, 3GB de memorie RAM, 32 GB memorie internă, 2 camere de 2 și 13 megapixeli, module wireless Bluetooth 4.0 Low Energy (LE) și Wi-Fi 802.11ac, GPS, accelerometru, magnetometru, giroscop și senzor de lumină. Gadgetul funcționează în rețelele de telefonie mobilă LTE.

Pe dispozitiv este intalat sistemul de operare BlackBerry 10. Telefonul poate fi cumpărat la un preț de 550 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.