Asus ZenFone 3

Compania ASUS a prezentat noile smartphone-uri în cadrul conferinței Computex, din Taiwan. Noua generație ZenFone include trei modele, care variază foarte mult ca performanță și poziționare. Au fost lansate trei smartphone-uri: de bază, premium și o phabletă.

zenfone-3_01

Modelul de bază, Asus ZenFone 3, a primit caracteristici tehnice bune, care pot fi numite de top, cu excepția procesorului – Qualcomm Snapdragon 625 (opt nuclee). ASUS a decis să renunțe la procesoarele Intel Atom din gama de smartphone-uri ZenFone. Acesta este un pas așteptat, deoarece Intel, de fapt, a închis linia de procesoare mobile.

Alte specificații ASUS ZenFone 3:

  • ecran IPS de 5.5 inch cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli;
  • 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie de stocare;
  • cameră principală de 16 megapixeli, cu senzor Sony IMX298;
  • suport LTE;
  • USB Type-C 2.0;
  • cititor de amprente;
  • baterie cu o capacitate de 3000 mAh.

Asus ZenFone 3 3 Asus ZenFone 3 4

Smartphone-ul ASUS ZenFone 3 Deluxe diferă foarte mult de modelul de bază. Dispozitivul are o carcasă din metal. În versiunea Deluxe ecranul este un pic mai mare, de 5,7 inch, cu aceeași rezoluție. Restul specificațiilor la fel sunt îmbunătățite: procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 6 GB de RAM și o cameră principală de 23 megapixeli.

Asus ZenFone 3 5

Phableta ASUS ZenFone 3 Ultra are aceeași construcție ca și versiunea Deluxe, dar ecranul aici este de 6,8 inch, cu aceeași rezoluție. Alte specificații sunt aproape identice cu cele ale versiunii de bază ASUS ZenFone 3, diferă doar camera și bateria – camera este de 23 megapixeli, iar bateria 4600 mAh. Smartphone-urile rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, cu interfața proprie ASUS. Prețurile și data lansării pe piață nu sunt anunțate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.