asus-zenfone-3-deluxe-mobile-phone-large-1

Qualcomm a lansat recent un nou procesor de top. În ciuda faptului că performanța procesorului a crescut cu doar 10%, acesta este interesant prin îmbunătățirea eficienței energetice și creșterea productivității procesorului grafic.

Anterior, s-a presupus că Samsung Galaxy Note 7 va fi primul dispozitiv care va primi procesorul Snapdragon 821, dar acesta a fost depășit de Asus Zenfone 3 Deluxe, într-o noua configurație.

asus-zenfone-3-deluxe-zs570kl-1

Trebuie remarcat faptul că anterior Asus Zenfone 3 Deluxe a fost deja prezentat, dar dezvoltatorii de la Asus au decis să îmbunătățească specificațiile smartphone-ului dat. Restul specificațiilor au rămas același. Smartphone-ul are un display cu diagonala de 5.7 inch și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli și una principală de 23 megapixeli (Sony – IMX318). Înaltă performanță a noului smartphone-ului este asigurată și de cele 6 GB de RAM. Memoria internă este de 256 GB. Bateria are o capacitate de 3000 mAh și suportă tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

În plus, smartphone-ul rulează Android 6.0 Marshmallow și dispune de un scaner de amprente.

Versiunea de bază a smartphone-ului, cu 4 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă și cu procesor Snapdragon 820, este disponibilă la un preț de 497 dolari. Versiunea îmbunătățită, cu 6 GB de RAM, are un preț de 559 dolari. Versiunea de top cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821, cu 6 GB de RAM și 256 GB de memorie internă, va avea un preț de 776 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.