Prezentarea noilor dispozitive Apple de astăzi a început cu discursul lui Tim Cook, în care au fost remarcate meritele lui Steve Jobs. Apoi, șeful companiei a vorbit despre noul campus, statistici și a continuat cu prezentarea noii generații de ceasuri.

Potrivit lui Tim Cook, Apple Watch a este cel mai popular ceas inteligent din lume, iar 97% dintre clienții sunt mulțumiți de achiziția lor.

Apple Watch series 3, după cum și era de așteptat, a primit un modul de conectare la rețelele celulare. Cu ajutorul ceasului puteți efectua apeluri, fără participarea unui smartphone, face schimb de mesaje, utiliza navigația și asculta muzică prin intermediul Apple Music.

Dimensiunile dispozitivului nu s-au schimbat. Designul a rămas același, cu excepția roții de navigare vopsite în roșu. Însă, fost îmbunătățită radical partea hardware. Noul procesor dual-core este cu 70% mai rapid și cu 50% mai eficient din punct de vedere energetic.

În comparație cu modelul precedent, gadgetul este cu 85% mai rapid. Printre alte inovații se remarcă prezența modului GPS, asistentului vocal Siri și a altimetrului (pentru măsurarea altitudinii). Este disponibil și un Apple Watch în carcasa din ceramică.

Primirea comenzilor pentru noul ceas va începe cu 15 septembrie, iar în vânzare gadgetul va apărea pe 22 septembrie. În SUA, prețurile pentru Apple Watch series 3 încep de la 329 de dolari, pentru versiunea fără modul LTE. Modelul cu LTE va costa cel puțin 399 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.