apple-watch-series-2

Așa cum era de așteptat, ieri Apple a prezentat și cea de-a doua generație a ceasului său inteligent – Apple Watch Series 2.

Dispozitivul vine cu mai multe schimbări cheie, dar a păstrat și unele caracteristici ale modelului precedent.

apple-watch-series-2-b

La WWDC 2016 a fost anunțată a treia versiune a sistemului de operare WatchOS, care și este instalată în nouă generație Apple Watch. Grație algoritmilor modificați, aplicațiile acum startează aproape instantaneu. A apărut o noua metodă de introducere a mesajelor – Scribble. De asemenea, au fost adăugate noi cadrane interschimbabile.

apple-watch-series-2-c

Apple Watch Series 2 a primit o protecție completă față apă și praf. Standardul IP67 vă permite să scufundați ceasul la o adâncime de până la 50 de metri. Acum ceasul poate măsura activitatea utilizatorului în timpul înotului.

Diferențele în ceea ce privește exteriorul, față de versiunea anterioară, sunt minimale. Împreună cu noua generație a ceasului au fost prezentate și noi curele. În plus, a fost prezentată versiunea ceramică Apple Watch Series 2, care este de 4 ori mai rezistentă decât oțelul.

apple-watch-series-2-d

Schimbări majore au suferit și componentele interne ale ceasului. Noua generație a fost echipată cu procesorul dual-core Apple S2, care ar trebui să îmbunătățească rularea sistemului. De asemenea, a fost îmbunătățit ecranul, care este de două ori mai luminos decât cel din modelul precedent. Apple Watch Series 2 a primit un modul GPS integrat, la care au acces aplicațiile terțe, de exemplu, Pokemon Go.

apple-watch-series-2-e

Precum și la iPhone 7, precomanda pentru Apple Watch Series 2 va putea fi făcuta începând cu 9 septembrie, iar în magazine ceasul va fi disponibil din 16 septembrie, la un preț care va începe de la 269 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.