apple watch

În ciuda criticilor, ceasul inteligent Apple Watch a reușit să obțină unul dintre cele mai prestigioase premii de design – Red Dot: Best of the Best 2015. În total, în cadrul competiției au participat 4928 de produse concurente, dar premii au primit doar 1.240 din ele. Titlul de cel mai bun dintre cele mai bune a fost acordat doar pentru 81 de produse.

Evaluarea participanților a fost făcută de un juriu profesionist din 38 de experți din lumea designului. Cîștigătorii premiilor au fost selectați după următoarele criterii: gradul de inovație, funcționalitate, calitate, ergonomie, durabilitate, conținut simbolic și emoțional, ecologie și altele.

Titlul Best of the Best 2015 a fost acordat pentru doar două ceasuri: pe lîngă Apple Watch, ciștigător este și ceasul MB&F HM6 Space Pirate, care este estimat la 230 mii de dolari.

MB&F HM6 Space Pirate

E de remarcat ca în nominația Best of the Best, de semenea, au fost remarcate și alte dispozitive. De exemplu, camera Blackmagic, aparatul foto Leica T, smartphone-urile BlackBerry Passport și Sony Xperia E3, monitorul Dell UltraSharp 34 și altele.

Blackmagic Leica T

BlackBerry Passport Sony Xperia E3

 

dell

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.