apple_watch

Pe 9 martie va avea loc un eveniment dedicat lansării lui Apple Watch, iar începutul vînzărilor este așteptat în luna aprilie. Recent, Tim Cook a dat un interviu pentru The Telegraph, în care a vorbit despre unele specificații de utilizare ale noului produs.

CEO-ul Apple l-a lăudat pe designerul Jonathan Ive, subliniind că acesta a făcut o treabă bună. Potrivit lui Tim Cook, Apple Watch va înlocui cheile automobilelor, însă, nu a explicat în ce mod proprietarul va putea porni automobilul cu acest accesoriu.

Șeful companiei este sigur că noul produs va înlocui cardurile de credit din plastic și, datorită sistemului ultra securizat, va fi utilizat pentru achitarea serviciilor, și produselor. Tim Cook a comparat Apple Watch cu iPhone-ul și a dat asigurări că ceasul se va bucura de același succes.

De asemenea, a fost confirmată autonomia mică a ceasului. Potrivit lui Cook, Apple Watch va fi necesar de încărcat la fel de des ca și un iPhone. În modul obișnuit de utilizare, bateria va asigura două zile de autonomie, iar în mod activ – o zi. Dar a promis că procesul de încărcare va fi foarte rapid.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.