Apple Watch

Potrivit analiștilor, Apple Watch este unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente. Cu toate acestea, nu toți utilizatorii sunt mulțumiți de funcționalitatea acestui gadget.

În plus, unii ar dori ca dispozitivul să funcționeze, la o singură încărcare, cel puțin o săptămână. Toate acestea, în viitor, ar putea fi posibile. Apple lucrează acum asupra extinderii funcționalităților ceasului său inteligent. Inginerii crează niște curele modulare. Brevetul corespunzător a apărut în portofoliul companiei.

Potrivit datelor existente, inginerii din Cupertino doresc să integreze în curele mai multe componente electronice. Acestea pot fi baterii suplimentare, display-uri, indicatori, giroscoape, senzori, sisteme de poziționare globală, module de estimare a tensiunii arteriale, a temperaturii corpului, etc.

45353

În general idea de curele funcționale, pentru ceasurile inteligente, există de mai mult timp. Astfel, dezvoltatorii și inginerii pot îmbunătăți în mod semnificativ posibilitățile gadget-urilor, mutând o parte din senzori în afara carcasei ceasului.

Apple Watch 3

În ceea ce privește alimentarea și conectarea, apoi judecând după cele indicate în brevetul Apple, compania intenționează sa utilizeze un port special. Acesta va fi amplasat pe partea laterală a lui Apple Watch și va fi ascuns după curea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.