watch-heart

Recent au apărut informații despre un nou brevet de la Apple. În acesta este descris mecanismul prin care un dispozitiv electronic va urmări câțiva indicatori fizici ai utilizatorului și va cere ajutor în caz de urgență. În ciuda faptului că în brevet nu este specificat în mod direct la care gadget se referă acesta, se poate presupune că tehnologia dată va fi integrată în Apple Watch, anunță 9to5mac.

Senzorii integrați în Apple Watch vor monitoriza periodic un număr anumit de parametri, care vor permite urmărirea stării utilizatorului. Se presupune că dispozitivul electronic poate detecta accidentele rutiere, căderile de la înălțime, infarctul miocardic, ruptura de anevrism și alte situații similare.

2423

În cazul unor schimbări bruște ale parametrilor, dispozitivul va putea apela serviciile de urgență, în mod independent, precum și va transmite mesaje la unele numere prestabilite. Însă, dispozitivul va trebui să fie conectat la smartphone.

Autorii brevetului propun, de asemenea, crearea unui sistem de confirmare, care va reduce numărul de anunțuri false. Acesta va consta dintr-o serie de mișcări, sau comenzi vocale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.