Apple Watch Cumpărătorii de ceasuri inteligente Apple Watch s-au dovedit a fi mult mai multumiți decît primii proprietari de iPhone și iPad. Atunci compania de cercetare ChangeWave a stabilit că ratingul de satisfacție a fost de 92%, în cazul cumpărătorilor de smartphone și 91%, în cazul tabletei. Ceasul, însă, arată un rating de satisfacție de 97%.

În cadrul unei campanii de cercetare Wristly, au fost intervievați mai mult de 2.000 de proprietari Apple Watch, care folosesc ceasul timp de trei luni. S-a dovedit că 70% din ei verifică activitatea lor fizică mai des decît se așteptau. Următoarele funcții utilizate sunt verificarea timpului, notificărilor, măsurarea ritmului cardiac și efectuarea apelurilor.

Apple Watch 2

Iar funcțiile de control de la distanță, mesajele, ascultarea muzicii, mai mult de jumătate dintre proprietarii le utilizează mai puțin decît se așteptau. În total, potrivit analiștilor, Apple Watch din luna aprilie a acestui an a reușit să ocupe 19,9% din piața de dispozitive portabile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.