app

Cu siguranță nu fiecare își permite un ceas inteligent Apple, al cărui preț este mai mare de 300 de dolari, ne mai vorbind de versiunea de lux a lui Apple Watch, pentru care va trebui să plătiți aproximativ 17 mii de dolari. Cu toate acestea, producătorii chinezi oferă o soluție traditională pentru țara lor și vînd replici ale gadgetului american, la un preț foarte accesibil de 55 de dolari.

Ceasul are un set standard de aplicații. Puteți primi mesaje text și apeluri telefonice de pe un telefon mobil, precum și să vizionați video. În plus, pe dispozitiv sunt preinstalate aplicațiile client a celor mai populare servicii online din China – WeChat și QQ. Dezavantajul clonei lui Apple Watch este că nu pot fi instalate alte aplicații terțe.

Un angajat al unui magazin oficial Apple din China consideră că prețul mare a lui Apple Watch va avea un impact negativ asupra cererii. Ca urmare, cei care nu își pot permite dispozitivul original vor achiziționa o replică a acestuia. „Cred că dacă vrei într-adevăr un produs Apple, atunci îl vei cumpăra anume pe acesta”, transmite cuvintele angajatului publicația Ibitimes.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.