appleAnalistul Ming-Chi Kuo, care în mod regulat oferă informații despre viitoarele dispozitive, ale mai multor companii, a dezvăluit acum o listă cu toate gadgeturile noi Apple.

Compania va prezenta trei iPhone-uri noi, toate cu Face ID și cipuri A12. Dintre acestea, două modele vor fi cu ecrane OLED (5,8 și 6,5 inch) și vor primi camere duble. Modelul mai simplu va fi echipat cu o matrice LCD de 6,1 inch, iar camera din spate va fi cu un singur modul.

Tabletele iPad Pro, de asemenea, vor primi Face ID. Pe lângă noua versiune iPad de 12.9 inch, va apărea o noua versiune de 11 inch. Probabil, aceasta va înlocui modelul cu diagonală de 9,7 inch. Noile produse vor avea ecrane OLED, iar butonul Home va dispărea.

Veste bună pentru fanii calculatorului compact Mac mini: va apărea o nouă generație. Apple nu a actualizat acest model timp de mai mulți ani și se părea că compania ar fi renunțat la acesta. Dar analistul este încrezător că Apple va păstra Mac mini.

În ceea ce privește Macbook-ul de 12 inch și Macbook Pro, acestea vor rămâne în actualul design, vor fi actualizate doar procesoarele. De asemenea, specialistul confirmă zvonurile despre dezvoltarea unui Macbook de buget, care ar trebui să înlocuiască Macbook Air.

Monoblocurile iMac vor fi echipate cu hardware mai productiv, însă nu există informații detaliate.

Ecranul Apple Watch va deveni mai mare. Două modele noi vor avea diagonale de 39.9 și 45.2 mm, cu aproximativ 15% mai mult în comparație cu modelele curente (cu 38 și 42 mm).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.