Acer Iconia Touchbook a fost nominalizat pentru Last Gadgets Standing, competiţie anuală ce se desfăşoară la CES şi la care participă cele mai votate 10 gadget-uri ale anului.

Iconia este un notebook dual all-point multi-touch şi reprezintă soluţia optimă pentru utilizatorii interesaţi de echipamente care să deţină atât caracteristici de laptop cât şi de tablet. Etapa finală a competiţiei Last Gadget Standing va avea loc în data de 8 ianuarie 2011, în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Iconia vine cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat şi oferă o experienţă vizuală unică, materialele multimedia, datele şi aplicaţiile de comunicare şi navigare pe Internet fiind afişate perfect pe ecranele duale de 14”. Utilizatorii au la dispoziţie o tastatură virtuală format QWERTY full-sized, aceştia putând chiar să înregistreze gesturi care să deschidă instant aplicaţii sau site-uri favorite printr-o singură mişcare a mâinii pe ecran, cu ajutorul programului “Gesture Editor”.

Toate aceste caracteristici şi multe altele sunt motivele pentru care Acer Iconia a devenit unul dintre cele mai apreciate gadget-uri la CES, persoanele care au avut drept de vot plasând acest produs în Top 10 Last Gadgets Standing.

sursa: capital.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.